ushna

Uporabnik že: 25.12.2019 13:09

Oglasi uporabnika

 • 3 €

  Drevo sreče in denarja

  Imenovano tudi tolstica (crassula ovata aka jade plant). Če rabite srečo in denar jo toplo priporočam:) Tale mladiček v višino meri 31cm, širino 12cm, posajen je v 14cm lonček. * cena je brez okrasnega lončka * <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 1 €

  Afriška vijolica

  Z mojo super babi sva bile noro pridne in posadile cel nasad belih afriških vijolic:) Posajene so v lončkih velikosti 10cm. V mix zemlje je dodan humus deževnikov in aktivno oglje za boljšo rast. Cena za eno vijolico je 1,5€ (simboličen prispevek za zemljico;). P.S.: Po besedah moje babi so to njene najljubše vijolice, saj nobena vrsta vijolic ne cveti skozi celo leto tako bujno, kot te. In moja babi že ve;) * na voljo so samo še tri vijolice:) * cena je brez okrasnega lončka * <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 5 €

  Peperomia obtusifolia

  Poprovka (peperomia obtusifolia aka baby rubber plant:) zelena varianta z rdeče obrobljenimi listi. Z lončkom v višino meri 32cm, premer lončka pa je 14cm. Posajena je v kakovostni zemlji kateri je dodan perlit, humus deževnikov, lubje, itd... <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 3 €

  Mini taščin jezik

  Mala sorta taščinih jezikov, ki zraste v višino cca 10cm. Prodam štiri mladičke. Dva sta čisto zelena, dva pa progasta. Posajeni so v zemlji iz kokosovih vlaken, humusa deževnikov, aktiviranega oglja, lubja in ostalih dobrot:) Cena za en mladiček je 3€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 3 €

  Prstan

  Prstan narejen iz malih perlic in bakrene žice. Ročno delo. Nikoli nošen. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska oblačila
 • 10 €

  Karo obleka

  Dorothy Perkins obleka s karo vzorcem, kupljena v Emporiumu. Na hrbtu se zapenja z zadrgo in dvema gumboma. V pasu pa ima dva trakova, ki se lahko na hrbtu zavezeta v pentljo. Lahko se nosi na dva načina, saj ima na notranji strani krilnega dela trakove, ki se jih lahko zaveze med sabo (za bolj nabran rokoko videz:). Številka 42 (meni sicer prevelika in sem jo kupila zato, ker mi je bil vseč stil). Lahko se nosi tudi kot obleko ali pa kot krilo. Več slikic na: https://www.bolha.com/kratke-obleke/karo-obleka-oglas-4631335 Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska oblačila
 • 15 €

  Kratko krilo

  Kratko krilo v škotskem stilu. Rdečo-siv karo vzorec. Spredaj ima dva žepa, zadaj zadrgo. Nikoli nošeno. Številka 38. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska oblačila
 • 15 €

  Kratko krilo

  Kratko krilo v škotskem stilu, temno modre barve. Spredaj ima dva žepa, zadaj zadrgo. Novo, nikoli nošeno, še z etiketo. Številka 38. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska oblačila
 • 15 €

  Volnena obleka

  Topla volnena obleka s podlogo. Retro pepita vzorček rjavo-črne barve. Ob strani ima zadrgo. Nošena je bila dvakrat in je kot nova. Številka 36 (primerna tudi za vse, ki nosite številko 38). <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska oblačila
 • 3 €

  Poprovka (peperomia)

  Viseča varianta poprovke za vse tiste, ki imate radi rože obešanke:) Cena (brez okrasnega lončka) za 6cm lonček je 3€, za 9cm pa 5€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 5 €

  Torbica

  Rdeča torbica z belimi pikami znamke H&M. Nikoli nošena. Mere brez naramnic: 29cm x 23cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski modni dodatki
 • 5 €

  Zapestnica

  Pisana zapestnica, mogoče nošena enkrat:) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski modni dodatki
 • 5 €

  Leseni uhani

  Lepi, peresno lahki leseni uhani:) Nikoli nošeni. Mere (leseni del): 6cm x 3cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski modni dodatki
 • 5 €

  Zapestnica/verižica

  Lahko se jo nosi, kot zapestnico ali verižico:) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski modni dodatki
 • 5 €

  Verižica

  Verižica ni bila nikoli nošena. Lahko se jo nosi tudi kot zapestnico, če se jo dvakrat ovije okoli zapestja:) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski modni dodatki
 • 2 €

  Kovinska škatla

  Nikoli rabljeni lušni kovinski škatli. Mere: 14cm x 10cm. Cena za eno škatlo je 2,5€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Dekoracija doma
 • 3 €

  Roman The unburied

  Roman v angleškem jeziku za ljubitelje kriminalk:) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Romani
 • 10 €

  Sestavljiv regal

  Regal je sestavljiv po želji. Lahko se ga uporablja, kot stalažo ali pa leže, kot koš (za igrače, obleke, itd.). Ena stranica ima nekoliko ukrivljeno žično ogrodje (bi se dalo naravnati). Mera ene stranice: 35cm x 35cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Pohištvo
 • 3 €

  Japonke

  Lepe, mehke japonke iz pene in z gumjastimi paščki. Nikoli nošene, še z etiketami. So bolj primerne za številko noge 40 (kar je tudi razlog zakaj jih prodajam:). Cena za en par je 3€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženska obutev
 • 5 €

  The fundamentals of drawing / Osnove risanja

  Priročnik iz zbirke Leonardo v angleškem jeziku za vse, ki želite osvojiti osnove risanja. Nikoli rabljen. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostale knjige
 • 5 €

  Calligraphy / Kaligrafija

  Priročnik iz zbirke Leonardo za vse, ki bi radi osvojili umetnost lepe pisave. Priročnik je nov, nikoli rabljen. Napisan je v angleškem jeziku. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostale knjige
 • 4 €

  Silikonski ovitek iphone SE, 5, 5s

  Silikonski ovitek s skandinavskem vzorčkom. Je nov, še zapakiran. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom:) Mogoče najdeš še kaj zase;)

  Zaščitna stekla in etui
 • 8 €

  Zapestnica in prstan

  Zapestnica in prstan v stilu rokokoja. Kupljeno v Emporiumu. Cena za zapestnico je 5€, za prstan pa 3€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski nakit
 • 10 €

  Biseri

  Umetni biseri v barvi smetane in šampanjca:) Na slikci so dvakrat oviti, drugace so enojni. Obseg: 150cm. Cena za eno verižico je 10€. <><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ženski nakit
 • 13 €

  Skrinjica

  Zelo lepa skrinjica starinskega videza. Za shranjevanje nakita ali pa kakšnih drugih zakladov:) Mere: 10cm x 18cm x 10cm. * cena skrinjice brez biserov je 13€ * <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 5 €

  Zapestnica

  Zapestnica naj bi ščitila tistega, ki jo nosi pred negativno energijo, prav tako pa naj bi pomaga preprečiti izgubo lastne energije. Nikoli nošena. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Drugo
 • 3 €

  Kovinska škatla

  Dve kovinski škatli z retro potiskom. Ena z navadnim in ena z reliefnim tiskom. Nikoli rabljene. Primerne za shranjevanje živil ali pa česarkoli drugega;) Dimenzije: 15cm x 11cm x 11cm. Cena za eno škatlo je 3€. <><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Kuhinja in jedilnica
 • 25 €

  Stara namizna luč

  Zelo lepa namizna lučka Steklarne Hrastnik. Lučka je brez stekla oz senčila. In pri enem od fantov je odškrbljen del stopala (se skoraj ne opazi). Mere: 36cm x 14cm x 11cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Svetila
 • 10 €

  Star potovalni kovček

  Kovček se lahko uporablja za shranjevanje ali pa za okras. Jaz sem ga imela sicer namen predelati v klubsko mizico:) Mere: 20cm x 70cm x 50cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 3 €

  Okrasna ptičja hiška

  Majhna ptičja hiška za art projekte ali pa za okras. Lahko pa se jo uporabi tudi, kot malo krmilnico za ptičke zunaj;) Mere: 10cm x 7,5cm x 13cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Hobi in ustvarjanje
 • 1 €

  Šablona

  Šablona z mucki. Lahko se uporablja npr. za poslikavo sten, lesenih škatlic, darilnega papirja, omar, itd. Mere: 7,5 cm x 36cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Orodja in pripomočki
 • 1 €

  Lesena škatla

  Lesena škatla za shranjevanje različnih drobnarij. Ročno poslikana. Dimenzije: 7cm x 20cm x 17cm <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Dekoracija doma
 • 1 €

  Pripomočki za izdelavo nakita

  Različni pripomočki za izdelavo nakita. Perle, medaljoni, trakovi, žica. Večina še zapakirana. Cena za posamezen kos 1€ - 1,5€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Orodja in pripomočki
 • 1 €

  Lampinjon

  Papirnata lampinjona. Nikoli rabljena. Rumen 36cm x 25cm. Roza 31cm x 35cm. Cena za posamezni lampinjon je 1€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Svetila
 • 1 €

  Papirnati prtički

  Papirnati prtički namenjeni decoupage (servietni) tehniki. Pakirani po štiri kom. Dimenzija 33cm x 33cm. Cena za posamezni prtiček je 0,30€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Papir in materiali
 • 1 €

  Papirnati prtički

  Papirnati prtički namenjeni decoupage (servietni) tehniki. Pakirani po štiri kom. Dimenzija 33cm x 33cm. Cena za posamezni prtiček je 0,30€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Papir in materiali
 • 1 €

  Papirnati prtički

  Papirnati prtički namenjeni decoupage (servietni) tehniki. Dimenzija 25 cm x 25 cm. Cena za posamezni prtiček je 0,25 €. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Papir in materiali
 • 10 €

  Revije

  Različne revije o interierju. Vseh skupaj je približno 60. Cena za vse skupaj je 10€. <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 0 €

  Oblazinjen pladenj

  Pladenj je prišel že po pošti poškodovan. Sicer sem ga imela namen sama popravit, ampak je od tega že kar nekaj let:)) Če se komu zdi vreden popravila, mu ga z veseljem podarim;) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 0 €

  Knjiga Feng shui

  Knjiga je v švedskem jeziku na temo feng shuija. V njej so praktični primeri ponazorjeni s fotografijami in skicami. Je kot nova, ker mi je v bistvu samo polnila prostor na polici:) <><><><><><><><><><><><><><> Pokukaj še k mojim ostalim oglasom;) Mogoče najdeš še kaj zase:)

  Strokovna literatura