Spletna Prodaja

Uporabnik že: 28.11.2019 17:01

Oglasi uporabnika

 • 15 €

  PS3 igra Mortal Kombat (MK, PS 3)

  Odlično ohranjena igra Mortal Kombat za konzolo Playstation 3. Pripravite se za vstop na turnir Mortal Kombata. Ta verzija združuje povsem novo in v borca usmerjeno igranje, kar kombinira s poglobljeno zgodbo, izboljšano grafiko ter novimi načini igre, da ustvari takšno izkušnjo igranja, kakršne še ni bilo. Zgodba bo igralce popeljala na prvotni turnir, kjer se bodo srečali najboljši borci. Omogočene bodo borbe z do 4 igralci hkrati, manjkala pa ne bo niti široka paleta kombiniranih udarcev in "Fatality" finišev. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra Metal Gear Rising: Revengeance (PS3)

  Odlično ohranjena igra Metal Gear Rising Revengeance za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Revengeance popelje igralca na razburljiv nov teritorij s popolnoma novo akcijsko izkušnjo. Osrednji lik v igri je Raiden, pol-človeški, pol-mehanični kiborg nindža, opremljen z visokoenergijsko katano in dušo, polno želje po maščevanju, katerega smo igrali v Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Revengeance je čista sekljačina z visoko produkcijsko vrednostjo, ki je značilna za Metal Gear sago. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra L.A. Noire (PS3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra LA Noire za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Rešujte brutalne zločine, zaplete in zarote, ki so jih navdihnili resnični zločini iz leta 1947 v Los Angelesu. V času, ki je veljal za enega izmed najbolj skorumpiranih in nasilnih v zgodovini, bo detektiv in nekdanji vojni veteran Cole Phelps iskal namige, preganjal osumljence in zasliševal priče, pri čemer ga bo vsak rešen primer pripeljal korak bližje razkritju skrivnosti kriminalnega podzemlja. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 8 €

  NOVE Adidas črne športne nogavice čez koleno (42-44)

  Nogometne nogavice Adidas (4) - Raztegljiv material z oprijetim oblikovanjem okoli gležnja in narta za boljše prileganje nogi - Oblikovani zračniki na obeh straneh celotne dolžine goleni, okoli gležnja in okoli narta za konstantno cirkulacijo in dihanje nog - Zaključni rob preprečuje zdrsavanje z željene višine - Zaradi svoje univerzalne velikosti primerne za številke 42-44 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Športna oblačila
 • 15 €

  All-Star superge (št. 37)

  Malo nošene visoke platnene Allstarke (All Star) Velikost: 37 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska obutev
 • 14 €

  PS3 igra Need For Speed: Hot Pursuit (PS 3, NFS)

  Odlično ohranjena igra Need For Speed Hot Pursuit za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Igra spaja globoko in dodelano enoigralstvo z revolucionarnim večigralstvom, in to prav v vseh dirkaških načinih. Seznam avtomobilov se prične pri vročih in konča pri sapo-jemajočih "zverinah". Za volani najbolj zaželjenih dirkalnikov boste dosegali neverjetne hitrosti, občutili moč ob zašitju nepridipravov s policijskim prestrezalnikom Lamborghini Reventon, ali prelisičili može v modrem s superavtomobilom Pagani Zonda Cinque. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra ModNation Racers (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Mod Nation Racers za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Dirkalna igra, ki vam omogoča, da ustvarjate svoje lastne dirke in igralne like ter nato z njimi tekmujete na zelo napet in hkrati zabaven način. Turbo pospeški, izstrelki in zaščitna polja so le nekateri izmed pripomočkov, ki bodo vam bodo zagotovili odločilno prednost pred sotekmovalci. Spoznajte svoje prijatelje (in nasprotnike) preko dirk na omrežju PlayStation Network ali pa se pomerite kar v načinu za do 4 igralce na isti konzoli. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 8 €

  PS 3 igra Alpha Protocol The Espionage RPG (PS3)

  Odlično ohranjena akcijska igra Alpha Protocol za konzolo Playstation 3, ki se igra iz perspektive tretje osebe. Igralec prevzame nadzor nad Michaelom Thortonom, tajnim agentom, ki potuje po lokacijah okoli sveta, kjer med obilico napetih dogodkov in strelskih obračunov razkriva mednarodno zaroto. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  Temno rjav usnjeni pas (dolžina 85)

  Čvrst in kompakten usnjen pas; Z zapenjanjem na 5 lukenj; Celotna dolžina usnja: 102 cm; Širina pasu: 4 cm; Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moški modni dodatki
 • 8 €

  Večja črna torbica (umetno usnje)

  Torbica ima poleg osnovnega predala še 2 notranja predala na zadrgo, 2 manjša notranja predala za telefon ali etui in 1 zunanji predal na zadrgo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženske torbe in torbice
 • 15 €

  PS3 igra Need For Speed: Rivals (PS 3, NFS)

  Odlično ohranjena igra Need For Speed Rivals za konzolo Playstation 3, ki predstavlja že 20. po vrsti v znameniti dirkalni seriji. Tokratna izdaja prinaša odlične adrenalinske dirke s super hitrimi in vodljivimi avtomobili. Vozite v vznemirljivem okolju hitrih cest kot dirkači ali kot policisti, kjer medsebojne napetosti ne zmanjka in tako občutite kar na svoji koži, kako je biti preganjan ali biti tisti, ki je vršilec pregona. Odličen večigralski način je še bolj izpiljen in ponuja ogromno izzivov. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Ridge Racer: Unbounded Limited Edition (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Ridge Racer Unbounded Limited Edition za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V mestu, imenovanem Shatter Bay, se dirkači zbirajo in tekmujejo na uličnih dirkah brez pravil. Tekmovanja, ki stremijo k denarju in prevladi na ulicah, temeljijo na razbijanju vseh možnih ovir na poti. Klasični dirkalniki so za staro šaro, čas je za ulične mehanske pošasti! Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS 3 igra Midnight Club: Los Angeles Complete Edition (PS3)

  Odlično ohranjena igra Midnight Club Los Angeles - Complete Edition za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ko se glavni lik preseli iz vzhodne obale v Los Angeles, postane mesto njegovo dirkališče, kjer bo drvel po glavnih cestah, parkirnih prostorih ter zahrbtnih ulicah, da bi postal najbolj prepoznaven voznik. Kot novinec v svetu dirkanja si bo moral zaslužiti ugled in spoštovanje, da ga bodo konkurenti začeli jemati resno. Z vsako zmago pa bo pridobil sredstva za izboljšanje svojega avtomobila oziroma za nakup novega. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS 3 igra Assassin's Creed 2 (PS3, AC 2)

  Odlično ohranjena igra Assassins Creed 2 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V širokem in odprtem svetu renesančne Italije se pojavi mlad plemič Ezio, ki je bil izdan s strani konkurenčnih vladajočih družin. Želja po maščevanju ga kmalu potopi v epsko zgodbo, polno raznolikih misij, orožij ter privlačnih igralnih elementov. Način in čas izvedbe misij sta povsem v domeni igralca, sredi živahnega mesta pa je lahko vsak lik priložnost za preživetje oz. razlog pogube. Izpopolnite svoje veščine ter končajte tiranijo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Tekken Hybrid (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Tekken: Hybrid za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Nikoli ne podcenjujte srce borca! Igra prinaša največji nabor že znanih in novih borcev, napredno napadalno mehaniko, ultimativne kombinacije udarcev ter nove načine borbe. V večigralstvu lahko uživate v načinu brez povezave za do 4 igralce z borbami 1 na 1, 2 na 2, 2 na 1 ali pa v parih. Seveda pa je na voljo tudi spletno večigralstvo, v katerem bodo vaše bojne sposobnosti resnično na preizkušnji. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 8 €

  PS3 igra Heavenly Sword Platinum Edition (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Heavenly Sword za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Heavenly Sword je skrbno varovano božje orožje, ki ga navaden smrtnik ne more vihteti brez kazni, saj mu izčrpa vso življenjsko silo. Prerokba pa pravi, da se bo nekoč rodil fant, ki bo z mečem rešil svet pred tiranijo. Ko je rod, ki meč varuje, napaden, se izkaže da ne gre za fanta, temveč za dekle - Nariko. Ji bo uspelo rešiti svoje ljudstvo pred izumrtjem še preden jo meč uniči? Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 7 €

  Originalne Playstation 3 igre (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo PS3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene: od 7€ naprej; >>ŽE PRODANO:<< Grand Theft Auto 5, Uncharted 2, Uncharted 3; Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 17 €

  PS 3 igra The Last Of Us (PS3, TLOU)

  Odlično ohranjena igra The Last Of Us za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ko poznani svet izgine, je meja med dobrim in zlim zabrisana in ko vsaka vaša odločitev pomeni življenje in smrt … Kaj bi storili vi, da preživite? Prav takšen je Joelov vsakdanjik. Monotono preživetje. A ko v njegovo življenje stopi Ellie, se mu stvari postavijo na glavo. Njuno potovanje po post-apokaliptičnih Združenih Državah Amerike ju bo privedlo na skrajnost človečnosti in dodobra preizkusilo njuno voljo do življenja. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra God of War: Ascension (PS3, GoW)

  Odlično ohranjena igra God of War Ascension za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. S preklinjanjem, da bo maščeval svojo družino, je Kratos prelomil krvno prisego, ki ga je vezala na Aresa, vendar prisege Olimpu ni mogoče tako zlahka prelomiti. Kratos je tako obsojen na večno priklenitev v zaporu za preklete, spopasti pa se mora še z boginjami maščevanja Furijami, ki povzročajo norost. Med iskanjem svoje svobode, odrešitve za svoje grehe in z odločnostjo, da se maščuje, se junak znajde na najtežji preizkušnji do sedaj. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS 3 igri Assassin's Creed: Brotherhood + Revelations (PS3)

  2 igri združeni na 1 CD. Odlično ohranjena Assassins Creed Brotherhood in Revelations za konzolo Playstation 3. CD je brez prask. BROTHERHOOD: Vživite se v vlogo atentatorja Ezia, v boju proti močnemu redu Templarjev. Potovati mora v Rim, središče pohlepa in korupcije, da porazi pokvarjene tirane. REVELATIONS: V vlogi Ezia boste morali pustiti za seboj svoje življenje in iti po poteh mentorja, legendarnega Altairja. Čaka vas izvrstna zgodba enoigralske kampanje, razširjeno večigralstvo, ter nove igralne oblike. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  NOVA torbica za čez ramo Toscanino (uniseks)

  Univerzalna torbica znamke Toscanino iz pravega usnja in sintetičnega materiala, ki je primerna za vsak dan. Torbica je nova, na pasu še ima prodajno etiketo. Lastnosti: - 1x večji osrednji predal z zapiranjem na zadrgo - 1x manjši notranji predal na zadrgo - 1x notranji predal (etui) za mobitel - 1x večji sprednji predal z zapiranjem na net - 1x sprednji predal na zadrgo - 1x zadnji predal na zadrgo Dimenzije: 22 cm x 18,5 cm x 7 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moški modni dodatki
 • 12 €

  Zimska kapa Chicago Bulls

  Volnena kapa z motivom NBA košarkarske ekipe Chicago Bulls. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Zimski športi
 • 30 €

  Set kuhinjskih nožev Justinus

  Kvaliteten set priznane nemške znamke Justinus, ki vsebuje 5 kuhinjskih nožev + brusilec za nože (vse iz nerjavečega jekla) in masivni leseni blok (stojalo) za nože. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Kuhinja in jedilnica
 • 15 €

  PS3 igra The Elder Scrolls V: Skyrim (PS 3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra The Elder Scrolls 5 Skyrim za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Zaradi umora najvišjega kralja Skyrima je imperij Tamriel na robu preživetja. Medtem, ko si mnogi želijo prilastiti prestol, se že sklepajo nova zavezništva. Iz neznanega razloga se je zbudilo tudi starodavno zlo. Zmaji so se vrnili v Tamriel. Prihodnost Skyrima in celotnega kraljestva je odvisna od starodavne prerokbe. Svet čaka junaka, ki nosi moč Glasu in je edini, ki lahko reši svoj svet pred nevarnostmi, ki mu pretijo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS 3 igra Uncharted: Drake's Fortune Platinum Edition (PS3)

  Odlično ohranjena igra Uncharted Drakes Fortune za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. 400 let stari namigi o zakladu El Dorada, najdeni v krsti pomorščaka Sir Francis Drakea, hitro prepričajo pustolovca Nathana Drakea, da se odpravi na raziskovanje, ki ga popelje na že pozabljeni otok sredi pacifiškega oceana. Toda pustolovščina se dramatično zasuče, ko Nathan in spremljevalci obtičijo na otoku z najemniškimi vojaki, med begom pa se začenjajo razpletati tudi najbolj temne skrivnosti, ki jih skriva otok. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 20 €

  PS4 igra Fallout 4 (PS 4, Play Station 4)

  Odlično ohranjena igra Fallout 4 za konzolo Playstation 4. CD igre je brez prask. Dogajanje v Fallout 4 je umeščeno približno dve stoletji po jedrskem holokavstu, ki so ga v univerzumu Fallouta leta 2077 povzročili pritiski rdečih gumbov. Znova bo potrebno zapustiti zaklonišče in se podati v raziskovanje post-apokaliptične scenografije, ki pa bo tokrat neprimerno bolj barvita kot v prejšnjih delih. Vsaka sekunda je boj za preživetje in vsaka izbira v igri je v rokah igralca, ki bo določal svojo usodo ter usodo svojega mesta. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 7 €

  TOP PS3 igre (PS 3, igrice, PlayStation 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo Playstation 3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene od 7€ naprej. >>ŽE PRODANO:<< Sniper Elite 3, Colin McRae: Dirt, MX vs. ATV Alive, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3, Uncharted 3, Sniper: Ghost Warrior, Just Cause 2, God of War 3, Far Cry 4, Mafia 2, Dirt 3, Max Payne 3, Assassins Creed: Rogue, Assassins Creed: Black Flag. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Resistance: Fall Of Man (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Resistance Fall Of Man za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Tuja vrsta, poznana zgolj kot Chimera je v zgodnjih desetletjih 20. stoletja osvojila Azijo in večino Evrope. Ker obstaja grožnja, ki lahko popolnoma uniči človeštvo, se ZDA odločijo podpreti britanski odpor z obsežnim evropskim protinapadom. Glavni junak zgodbe je Hale, ameriški Ranger, ki se bori za preživetje in hkrati išče sredstvo, ki bi odpravilo grožnjo Chimere. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 5 €

  DVD - Party video karaoke z originalnimi videospoti

  S "Party video karaokami" boste zapeli z nekaterimi najpopularnejšimi slovenskimi izvajalci (Atomik Harmonik, Jan Plestenjak, Kingston, Alya in drugimi), nasmejali sebe in svoje prijatelje ter se ob tem neizmerno zabavali. DVD vsebuje: - 10 originalnih videospotov - 10 "karaoke" avdio posnetkov - možnost izbire "karaoke" podnapisov Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Kasete, CDji, Vinilke...
 • 10 €

  Mini poker set Jumbo

  Prenosni mini set znamke Jumbo za poker s kartami in kockami. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Družabne igre
 • 40 €

  Slim fit majica z dolgimi rokavi Hugo Boss (M)

  Izjemno kvalitetna originalna majica znamke Hugo Boss, v srednji velikosti (M). Majica se lepo prilega telesu, rokavi so oprijeti. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moška oblačila
 • 7 €

  Keramična vaza Vidal Jarron Ceramica

  Višina: 12,5 cm Premer: 11 cm Notranji premer odprtine: 5,5 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Dekoracija doma
 • 15 €

  Doprsni kipec okostnjaka W.U.I. (letnik 98)

  Kip lobanje bojevnika Dimenzije: 7,5 cm x 6 cm x 4 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Drugo
 • 10 €

  2x sobni preprogi (tepih, tekač, 120 cm x 60 cm)

  2 obojestranski tkani preprogi. Dolžina: 120 cm Širina: 60 cm Cena je podana za komplet. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Dekoracija doma
 • 50 €

  Smučarska bunda / zimska športna jakna Brugi

  Izjemno topla bunda s snemljivo kapuco. Primerna za smučanje in ostale zimske športe. V ameriški velikosti 44, kar ustreza evropski 40 oz. 42. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Zimski športi
 • 12 €

  Nogometni dres Nike (L)

  Dres je v lepi zeleno-beli barvni kombinaciji in je povsem nenošen Velikost: L Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Športna oblačila
 • 9 €

  NOVA Chelsea Football Club denarnica - CFC

  Nova športna denarnica z motivom angleškega nogometnega kluba Chelsea FC. Denarnica se zapira z velcro trakom (ježek), manjši žepi pa na zadrgo. Velikost zaprte denarnice: 13 cm x 9 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ostalo iz kategorije Šport in prosti čas
 • 9 €

  NOVA denarnica Feyenoord Rotterdam

  Nova športna denarnica z motivom nizozemskega nogometnega kluba Feyenoord Rotterdam. Denarnica se zapira z velcro trakom (ježek). Velikost zaprte denarnice: 13 cm x 9 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ostalo iz kategorije Šport in prosti čas
 • 9 €

  NOVA denarnica AC Milan

  Nova športna denarnica z motivom italijanskega nogometnega kluba AC Milan. Denarnica se zapira z velcro trakom (ježek). Velikost zaprte denarnice: 13 cm x 10 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ostalo iz kategorije Šport in prosti čas
 • 10 €

  Šolska / študentska mapa z vložnimi listi Fishbone

  Mapa vsebuje vložne liste in nalivno pero. Ima tudi 2 dodatna notranja predala za shranjevanje. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Drugo