Spletna Prodaja

Uporabnik že: 28.11.2019 17:01

Oglasi uporabnika

 • 15 €

  Usnjeni podloženi škornji (št. 36)

  Topli ženski škornji s podloženo notranjostjo Velikost: 36 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska obutev
 • 15 €

  Visoki usnjeni škornji Tamaris s polno peto (št. 36)

  Velikost: 36 Višina pete: 7 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska obutev
 • 15 €

  Usnjeni podloženi gležnarji Peko (št. 36)

  Velikost: 36 Višina pete: 3 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska obutev
 • 10 €

  Sandali s polno peto (št. 36)

  Velikost: 36 Višina pete: cca. 12 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska obutev
 • 5 €

  Originalne Playstation 3 igre (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo PS3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, simulacijske, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene: od 5€ naprej; >>ŽE PRODANO:<< Puppeteer, Max Payne 3, Farming Simulator 15, Ridgeracer Unbounded, Devil May Cry 4, Tekken Hybrid, Devil May Cry HD Collection, Ninja Gaiden Sigma, The Last Of Us, NBA 2k16, Burnout Paradise, Need for Speed Shift; Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra The Elder Scrolls V: Skyrim (PS 3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra The Elder Scrolls 5 Skyrim za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Zaradi umora najvišjega kralja Skyrima je imperij Tamriel na robu preživetja. Medtem, ko si mnogi želijo prilastiti prestol, se že sklepajo nova zavezništva. Iz neznanega razloga se je zbudilo tudi starodavno zlo. Zmaji so se vrnili v Tamriel. Prihodnost Skyrima in celotnega kraljestva je odvisna od starodavne prerokbe. Svet čaka junaka, ki nosi moč Glasu in je edini, ki lahko reši svoj svet pred nevarnostmi, ki mu pretijo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Mafia 2 - Director's Cut (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Mafia II za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Directors Cut verzija vsebuje poleg osnovne igre še 3 dodatne komplete zgodb in 4 dodatne stilske pakete z novimi avtomobili in oblačili. Vito je Američan italijanskega porekla in sin revnega priseljenca, ki poskuša ubežati revščini. Na ulici se nauči, da edina pot do bogastva in spoštovanja, vodi preko mafije. Skupaj s svojim prijateljem se zaplete v svet organiziranega zločina. Toda življenje mafijca ni tako glamurozno, kot se zdi na prvi pogled! Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Mass Effect 3 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Mass Effect 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Boju za Zemljo se več ne gre izogniti. Starodavna rasa, poznana kot Reaperji, je pričela z invazijo na modri planet. Obramba je padla, galaksija je na robu popolnega uničenja, vi pa v vlogi poveljnika Sheparda edini, ki lahko naredite konec temu pokolu. Breme je veliko, cena neuspeha izumrtje, vse pa v vaših rokah. Katere planete boste raziskali, s kom sklenili zavezništvo ter kako bili bitke pa bodo ključne odločitve pri rešitvi človeštva. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 20 €

  PS3 igra Disney Epic Mickey 2: The Power Of Two (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Disney Epic Mickey 2 The Power of Two za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Prvi animirani junak Walta Disneyja, Srečni zajec Oswald pozove Mikija Miško, da mu pomaga vzpostaviti red. Platformni 3D način igranja bo ponovno osnova za Mikijevo reševanje ugank in doseganje oddaljenih področij s pomočjo njegovega čopiča. Tokrat bo priskočil na pomoč tudi Oswald, ki bo Mikijev stalni spremljevalec - pod kontrolo umetne inteligence ali drugega igralca, ki bo lahko kadarkoli vstopil ali zapustil igro. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Metal Gear Rising: Revengeance (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Metal Gear Rising Revengeance za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Revengeance popelje igralca na razburljiv nov teritorij s popolnoma novo akcijsko izkušnjo. Osrednji lik v igri je Raiden, pol-človeški, pol-mehanični kiborg nindža, opremljen z visokoenergijsko katano in dušo, polno želje po maščevanju, katerega smo igrali v Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Revengeance je čista sekljačina z visoko produkcijsko vrednostjo, ki je značilna za Metal Gear sago. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Top Spin 3 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra TopSpin 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ste pripravljeni na tenis izziv? Potem pograbite lopar in bodite maksimalno zbrani pri prav vsakem udarcu, v tej najbolj realistični teniški simulaciji doslej. Na najbolj slavnih teniških turnirjih sveta se boste lahko merili tako z zdajšnjimi zvezdniki, kakor tudi z nekdanjimi, že upokojenimi profesionalci, na vaše vragolije pa se bodo bučno odzivali tudi gledalci. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra SSX (Snowboarding, Deskanje na snegu, PS 3)

  Odlično ohranjena igra SSX za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V z adrenalinom nabiti igri čakajo vas in vaš board najbolj zahrbtni ter raznoliki gorski spusti na tem svetu. Od vrhov Himalaje, kjer morate pri vratolomnih hitrostih paziti, da se vam od redkega zraka ne stemni pred očmi, do ledenih ploskev Antarktike, kjer se temperature spustijo na morilskih –50 stopinj. Vaša prva naloga v teh nečloveških pogojih za deskanje je tako preživetje, vaša druga pa, da ob vsem tem še dobro izgledate. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS 3 igri Assassin's Creed: Brotherhood + Revelations (PS3)

  2 igri združeni na 1 CD. Odlično ohranjena Assassins Creed Brotherhood in Revelations za konzolo Playstation 3. CD je brez prask. BROTHERHOOD: Vživite se v vlogo atentatorja Ezia, v boju proti močnemu redu Templarjev. Potovati mora v Rim, središče pohlepa in korupcije, da porazi pokvarjene tirane. REVELATIONS: V vlogi Ezia boste morali pustiti za seboj svoje življenje in iti po poteh mentorja, legendarnega Altairja. Čaka vas izvrstna zgodba enoigralske kampanje, razširjeno večigralstvo, ter nove igralne oblike. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS3 igra Darksiders (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Darksiders za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Apokalipsa se je začela prezgodaj, svet je uničila vojna med angeli in demoni, njen jezdec pa je prepuščen milosti koncila, ki v stotih letih ujetništva odloča o njegovi usodi. Smrt, ki bi se ob koncu sveta s Kugo in Lakoto morala udeležiti plesa groze, nabrusi svojo koso in z rezilom išče pravico v goltancih demonov in angelov. Boj med dobrim in zlim ne šteje ničesar, pomembno je najti njuno ravnovesje. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Hitman Absolution (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Hitman: Absolution za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Hladokrvni atentator, Agent 47, sprejme zanj najzahtevnejšo nalogo v njegovem življenju. Ko prične skozi misije odkrivati temačne skrivnosti zarote, se mu izneveri še peščica tistih, ki jim je lahko zaupal, na sled pa mu kaj hitro stopi tudi organ pregona. Obujte si zloščene čevlje in nadenite gosposko obleko s prepoznavno rdečo kravato legendarnega atentatorja izjemnih morilskih talentov. Čas je, da vzamete pravico v svoje roke. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 20 €

  PS3 igra Rayman Origins (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Rayman: Origins za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ko skupina nasilnih Darktoonsov s pomočjo zlobnih pomočnikov preplavi spokojno Jaso sanj, zbor pravljičnih veljakov ne odlaša z odločitijo. Brž vpokličejo njihovega junaka, Raymana. Na Raymanovi pustolovščini, polni nepredvidljivih in zabavnih dogodkov, mu ob strani stojijo zvesti prijatelj, Globox, in premetena čarodeja, Teensie-ja. Skupaj se ta komična skupina odpravi na misijo z enim samim ciljem, in to je povrniti mir v Jaso sanj. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS3 igra Mass Effect 2 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Mass Effect 2 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Dve leti po odbitju napada Reaperjev, se bo poveljnik Shepard moral soočiti z novim in še bolj skrivnostnim sovražnikom. Na skrajni meji poznanega vesolja, nekaj povsem tiho ugrablja celotne kolonije ljudi. Shepard se bo pridružil neusmiljeni organizaciji Cerberus, ki ima en sam cilj - za vsako ceno ohraniti človeško vrsto in premagati najbolj srhljivega nasprotnika v zgodovini človeštva doslej. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 8 €

  PS3 igra Heavenly Sword Platinum Edition (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Heavenly Sword za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Heavenly Sword je skrbno varovano božje orožje, ki ga navaden smrtnik ne more vihteti brez kazni, saj mu izčrpa vso življenjsko silo. Prerokba pa pravi, da se bo nekoč rodil fant, ki bo z mečem rešil svet pred tiranijo. Ko je rod, ki meč varuje, napaden, se izkaže da ne gre za fanta, temveč za dekle - Nariko. Ji bo uspelo rešiti svoje ljudstvo pred izumrtjem še preden jo meč uniči? Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra God of War: Ascension (PS3, GoW)

  Odlično ohranjena igra God of War Ascension za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. S preklinjanjem, da bo maščeval svojo družino, je Kratos prelomil krvno prisego, ki ga je vezala na Aresa, vendar prisege Olimpu ni mogoče tako zlahka prelomiti. Kratos je tako obsojen na večno priklenitev v zaporu za preklete, spopasti pa se mora še z boginjami maščevanja Furijami, ki povzročajo norost. Med iskanjem svoje svobode, odrešitve za svoje grehe in z odločnostjo, da se maščuje, se junak znajde na najtežji preizkušnji do sedaj. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra ModNation Racers (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Mod Nation Racers za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Dirkalna igra, ki vam omogoča, da ustvarjate svoje lastne dirke in igralne like ter nato z njimi tekmujete na zelo napet in hkrati zabaven način. Turbo pospeški, izstrelki in zaščitna polja so le nekateri izmed pripomočkov, ki bodo vam bodo zagotovili odločilno prednost pred sotekmovalci. Spoznajte svoje prijatelje (in nasprotnike) preko dirk na omrežju PlayStation Network ali pa se pomerite kar v načinu za do 4 igralce na isti konzoli. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Batman: Arkham City (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Batman Arkham City za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Od dogodkov iz Arkham Asylum je minilo leto dni in Quincy Sharp je zdaj župan Gotham Cityja. Da bi očistil ulice raznih zločincev, je del mesta spremenil v velikanski zapor na prostem, ki ga vodi neuravnovešeni psihiater Hugo Strange, za varnost pa skrbi njegova vojska plačancev. Nastali kaos pa bi radi izkoristili številni nasprotniki Batmana, med katerimi je nekaj starih znancev, kot so Joker, Two-Face, Mr. Freeze, The Riddler in drugi. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 40 €

  Otroški škornji Superfit Groovy (št. 21) (GORETEX)

  Šifra artikla: 3-09308-80 Tip čevlja: škornji Način zavezovanja: ježki Zgornji del: usnje (velur)/tekstil Podplat: poliuretan Sezona: jesen/zima Spol: za fante Zelo topli podloženi čevlji, odlično ohranjeni, saj sin v času nošenja še ni hodil. V čevljih je vgrajena membrana GORE-TEX, ki preprečuje vdor vode od zunaj, hkrati pa omogoča, da stopala dihajo. Velikost: 21 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Otroška oblačila
 • 130 €

  Hidravlična dvigalka za motorna kolesa 3T (motorcycle jack)

  Hidravlično dvigalo za dvig motorjev, z dvema fiksnima in dvema vrtljivima kolesoma Kapaciteta obremenitve (nosilnost): 1500 LB (cca. 680 kg) Dolžina: 87 cm Širina: 40 cm Možen prevzem v Celju.

  Ostalo iz kategorije Avto-Moto
 • 10 €

  Zimska pletena kapa Milka

  Zimska kapa z logotipom Milka v značilni vijolični barvi. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Zimski športi
 • 50 €

  Smučarska bunda / zimska športna jakna Brugi

  Izjemno topla bunda s snemljivo kapuco. Primerna za smučanje in ostale zimske športe. V ameriški velikosti 44, kar ustreza evropski 40 oz. 42. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Zimski športi
 • 12 €

  PS 3 igra Uncharted: Drake's Fortune Platinum Edition (PS3)

  Odlično ohranjena igra Uncharted Drakes Fortune za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. 400 let stari namigi o zakladu El Dorada, najdeni v krsti pomorščaka Sir Francis Drakea, hitro prepričajo pustolovca Nathana Drakea, da se odpravi na raziskovanje, ki ga popelje na že pozabljeni otok sredi pacifiškega oceana. Toda pustolovščina se dramatično zasuče, ko Nathan in spremljevalci obtičijo na otoku z najemniškimi vojaki, med begom pa se začenjajo razpletati tudi najbolj temne skrivnosti, ki jih skriva otok. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 20 €

  PS3 igra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

  Odlično ohranjena igra Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution za konzolo Playstation 3 (PS 3). CD igre je brez prask. Igri pripada tudi dodatni CD - risanka (anime) "Sunny side battle". 3D pretepaška serija se nadaljuje z novo igralno mehaniko, novim likom Mecha-Naruto in novo možnostjo igranja v obliki "Ninja World Tournament-a". Na voljo je več kot 100 igralnih in podpornih ninja borcev, ki so sposobni izvajati nove oblike napadov in protinapadov ter se združiti z drugimi borci, da izvedejo ultimativne jutsu napade. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra L.A. Noire (PS3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra LA Noire za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Rešujte brutalne zločine, zaplete in zarote, ki so jih navdihnili resnični zločini iz leta 1947 v Los Angelesu. V času, ki je veljal za enega izmed najbolj skorumpiranih in nasilnih v zgodovini, bo detektiv in nekdanji vojni veteran Cole Phelps iskal namige, preganjal osumljence in zasliševal priče, pri čemer ga bo vsak rešen primer pripeljal korak bližje razkritju skrivnosti kriminalnega podzemlja. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Alpha Protocol The Espionage RPG (PS 3)

  Odlično ohranjena akcijska igra Alpha Protocol za konzolo Playstation 3, ki se igra iz perspektive tretje osebe. Igralec prevzame nadzor nad izurjenim vladnim agentom, Michaelom Thortonom, ki potuje po lokacijah okoli sveta, kjer med obilico napetih dogodkov in strelskih obračunov razkriva mednarodno zaroto. Ko se določena misija popolnoma izjalovi, Thorton ostane edini z informacijami, veščinami in dovolj drznosti, da zaustavi grozečo mednarodno katastrofo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Prototype 2 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra [Prototype2] za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Mesto New York je uničeno in preplavljeno z mutiranimi stvori, ki požirajo vse, kar je ostalo človeškega. Igralec stopi v vlogo Jamesa Hellerja, katerega je virusna okužba spremenila v izjemno močan prototip. Sedaj lahko preživi padec z najvišjih stolpnic, obračuna z ducatom do zob oboroženih vojakov ali pa na pol pretrga tank. Spustite se v tekmo s časom in se maščujte odgovornim za vašo mutirano pošastno podobo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Call of Duty: Black Ops 3 (COD Black Ops 3, PS 3)

  Odlično ohranjena igra Call of Duty Black Ops 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Black Ops III se dogaja v temačni prihodnosti, v kateri je rojena nova vrsta Black Ops vojaka. Meja med človeštvom in vojaško robotiko pa je zamegljena. Vračata se večno priljubljena večigralski in zombie način igranja. Prvi tokrat temelji na novem gibalnem sistemu in sistemu specialistov, drugi pa ima povsem svojo kampanjo. Igra sledi zgodbi iz prejšnjih delov, kot vedno pa je poskrbljeno za napetost in odlično igralsko izkušnjo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 18 €

  Volnen ženski plašč "Vanilia" (velikost 36)

  Topel zimski plašč znamke Vanilia Fashion v velikosti 36. Sega do dolžine kolen in je v odličnem stanju, saj je skoraj nenošen. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Ženska oblačila
 • 10 €

  Srajca z dolgimi rokavi United Colors of Benetton (M)

  Kot nova - oprana in zlikana Primerna za velikost M oz. konfekcijsko številko 50. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moška oblačila
 • 25 €

  Komplet sedmih moških srajc (kratek in dolg rokav)

  Moške srajce različnih velikosti (od L do XXL) in znamk - 6x kratek rokav in 1x dolg rokav Cena je podana za komplet. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moška oblačila
 • 15 €

  Glasbeni CD Aerosmith: Big Ones

  CD: Aerosmith - Big Ones; Leto izdaje: 1994; Pesmi: 01 Walk On The Water 4:54 02 Love In A Elevator 5:22 03 Rag Doll 4:24 04 What It Takes 5:10 05 Dude (Looks Like A Lady) 4:23 06 Janie's Got A Gun 5:29 07 Cryin' 5:07 08 Amazing 5:55 09 Blind Man 3:57 10 Deuces Are Wild 3:33 11 The Oder Side 4:03 12 Crazy 5:14 13 Eat The Rich 4:09 14 Angel 5:04 15 Livin' On The Edge 6:20 16 Dude (Looks Like A Lady) (Live) 5:20 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Kasete, CDji, Vinilke...
 • 10 €

  Srajca s kratkimi rokavi United Colors of Benetton (M)

  Kot nova - oprana in zlikana Primerna za velikost M oz. konfekcijsko številko 50. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moška oblačila
 • 10 €

  Temno rjav usnjeni pas (85)

  Čvrst in kompakten usnjen pas Z zapenjanjem na 5 lukenj Celotna dolžina usnja: 102 cm Širina pasu: 4 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moški modni dodatki
 • 8 €

  NOVE Adidas črne športne nogavice čez koleno (42-44)

  Nogometne nogavice Adidas (4) - Raztegljiv material z oprijetim oblikovanjem okoli gležnja in narta za boljše prileganje nogi - Oblikovani zračniki na obeh straneh celotne dolžine goleni, okoli gležnja in okoli narta za konstantno cirkulacijo in dihanje nog - Zaključni rob preprečuje zdrsavanje z željene višine - Zaradi svoje univerzalne velikosti primerne za številke 42-44 Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Športna oblačila
 • 7 €

  Peresnica / manjša torbica Nike

  Z zapiranjem na zadrgo in obeskom za pripenjanje na torbo, okrog pasu... Dolžina: 21 cm Višina: 11 cm Širina: 6 cm Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Drugo
 • 10 €

  Majica s kapuco / hoodie Sisley (M)

  Majica s kapuco oz. tako imenovani "hoodie" znamke Sisley v temno rjavi barvi. Velikost: M OPRANO in ZLIKANO Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Moška oblačila