prodamstvari

Uporabnik že: 16.07.2020 06:34

Oglasi uporabnika

 • 35 €

  Zara ženski plašč

  Prodam ženski plašč Zara črne barve. Kupljen je bil lani po ceni 69,95€, prodajam zaradi nakupa novega. Velikost: S Plašč je odlično ohranjen, saj je bil zelo redko nošen. Za vse informacije mi prosim pišite. Lahko pošljem tudi po pošti.

  Ženska oblačila
 • 25 €

  Orsay ženska jakna

  Prodajam novo žensko jakno oz. blazer svetlo sive barve. Velikost: 38 EUR Jakna je popolnoma nova in nenošena, prodajam zaradi neustrezne velikosti. Kupljena je bila po ceni 39,90€. Za vse informacije mi prosim pišite. Lahko pošljem tudi po pošti.

  Ženska oblačila
 • 10 €

  Zara krilo

  Prodam Zara žensko krilo (pod njim so kratke hlače - gre za t.i. skort), ki je odlično ohranjeno. Velikost: L. Trenutno se to krilo prodaja v trgovinah Zara po ceni 25,95€. Za vse informacije mi prosim pišite.

  Ženska oblačila
 • 10 €

  Zara krilo

  Prodam žensko krilo Zara (pod njim so kratke hlače - gre za t.i. skort), ki je odlično ohranjeno. Velikost: L. Barva: črna. Blago je iz debelejše tkanine, zato je primerno tudi za jesen in zimo. Za vse informacije mi prosim pišite.

  Ženska oblačila
 • 15 €

  Zara ženska jakna

  Prodam žensko jakno Zara, ki je odlično ohranjena in nošena le enkrat, zaradi neustrezne velikosti. Barva: svetlo siva. Velikost: L. Za vse informacije mi prosim pišite.

  Ženska oblačila
 • 15 €

  Zara ženska jakna

  Prodam žensko jakno Zara, ki je odlično ohranjena, zaradi neustrezne velikosti. Je črne barve. Velikost: L. Trenutno se ta jakna prodaja v trgovinah Zara po ceni 59,95€. Za vse informacije mi prosim pišite. Na voljo imam enako jakno tudi v beli barvi!

  Ženska oblačila