matej1235

Uporabnik že: 11.04.2019 17:01

Oglasi uporabnika

 • 15 €

  Bosch briketi za psa 13kg

  Prodam brikete za odraslega psa znamke Bosch, okus je: perutnina in proso. Prodajam, ker sem ponesreči kupil napacen okus in psu ne odgovarja. Vreča je odprta par dni, tako da je praktično novo. Brikete sem kupil v trgovini Aler v btc-ju, tam je akcijska cena za 15kg 24,90€, redna cena pa je 29,90€. Jaz prodam za samo 15€, ker drugače je ne bom porabil. Prevzem na Trnovem, oziroma lahko tudi dostavim kam v Ljubljani, morda tudi okolici Ljubljane.

  Hrana za pse
 • 40 €

  ELF Emmit - sinhronizacija telesa

  Prodajam še zapakirano napravo elf-emmit. Naprava naj bi pomagala pri sporscanju in sinhronizilara telo in duha. Nova naprava stane okoli 110€. (Slike so iz interneta) Slovenski člnek: https://dream-explorer.com/sanjanje/elf-emmit/

  Osebna nega
 • 40 €

  Deli ogledala za citroen c5 tourer

  Prodajam celoten elektricni mehanizem z ogrevanjem in smernikom. Kupil sem celotno levo ogledalo, ampam sem rabil samo ohisje in steklo, tako da vsi ostali deli so novi in neuporabljeni. Cena celotnega ogledala je 140€, kupjeno pri GMT d.o.o. Je pa to ogledalo za citroen c5 tourer letnik 2008-2009. Ohisje je bilo kupjeno v srebrni barvi, tako da je en zunanji del v taksni barvi.

  Rezervni deli