Cass123

Uporabnik že: 10.03.2020 09:53

Oglasi uporabnika

 • 80 €

  Akvarij 240l z T8 lučmi

  Prodam 240l stekleno akvarijsko posodo znamke Juwel, staro okoli 4 leta. Steklo je temu primerno ohranjeno, ima tu in tam kako prasko, a ob napolnjenem z vodo niso vidne in ne motijo. Priložena slika akvarija v uporabi. Zraven pride konzola z dvema T8 žarnicama. Delujejo brezhibno. Oba akvarij in luči sta dobro ohranjena. Prevzrm možen na Koroškem. Več info na: 041 966 882 Prodajam zaradi zapuščanja hobija akvaristike. Na mojem profilu si lahko ogledate še več akvarističnih pripomočkov.

  Akvaristika in teraristika
 • 8 €

  Zdravila za ribe

  Prodam komplet zdravil za ribe. Esha oprima & hexamita sta novi, čisto polni. Esha optia in gdex sta na pol polni. Esha 2000 in exit sta še za 2 do 3 komplet tretmaje. Kalcijeve tablete, uporabljene za polže imajo tri čisto polne zavitke tablet. Akvarijska sol z aloe vero je na pol polna, še za kar nekaj tretmajev. Zavoj s sedmimi katappa listi. PhosGuard proti algam je še za en tretma. Tableta kot hrana za ribe, nova. Prevzem je možen na Koroškem, pošljem tudi po pošti. Prodajam zaradi zapuščanja hobija akvaristike. Na mojem profilu si lahko ogledate še več akvarističnih pripomočkov.

  Akvaristika in teraristika
 • 10 €

  Nova torbica

  Prodam popolnoma novo torbico, srednje velikosti. Nikoli ni bila nošena/uporabljena. Prodajam ker mi samo zavzema prostor v omari. Prevzem možen na Koroškem, pošljem tudi po pošti.

  Ženske torbe in torbice