Andaluzija

Uporabnik že: 08.02.2020 07:34

Oglasi uporabnika

 • 3 €

  Knjiga Otroški zdravstveni vodnik

  Otroški zdravstveni vodnik Avtor: David Hull Založba: Državna založba Slovenije, 1987 Trda vezava in ima 349 strani. Knjiga v odličnem stanju. Zelo lepo ohranjena ni nič strgana ali kako drugače poškodovana. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 3 €

  Knjiga Vodnik naravne medicine

  Vodnik naravne medicine koristen priročnik o zdravju boleznih in zdravljenju po alternativnih metodah. Če želite včasih kaj več prebrati o kaki bolezni oz. kako se jo da omiliti posezite po tem priročniku. Založba DZS letnik 1988 ima 365 strani. Zelo lepo ohranjena ni nič strgana ali kako drugače poškodovana. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 3 €

  Knjiga Shujšajmo skupaj

  Ali nobeden več ne hujša ali pa noče da skupaj to počnemo :) Prodam knjigo Shujšajmo skupaj avtor Vida Petrovčič. Založba Orbis, 2007. Mehka vezava in ima 109 strani. Knjiga je v odličnem stanju. V knjigo si vpisujete in ni nič popisana. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 2 €

  Knjiga Rekordov

  Če kdo še pogleda staro knjigo rekordov(,saj se le ti hitro menjajo) prodam knjigo rekordov iz leta 1978 ki ima 316 strani. Je malo slabše ohranjena, zato pa poceni prodajam. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošt

  Ostale knjige
 • 2 €

  Knjiga Hitro pripravljene jedi

  Prodam knjigo z naslovom Hitro pripravljene jedi avtorice Andreje Grum. V tem današnjem času, ko nimamo časa nam ta knjiga pride prav. Ima 261 strani in je brez ovitka. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 2 €

  Veliki zdravstveni vodnik

  Prodajam, ker ne potrebujem knjigo Veliki zdravstveni vodnik, ki je na voljo v desetih knjigah, Jaz imam na voljo prvo knjigo . Založba Modita. Strani ima 93. In opisuje o zdravi prehrani. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 2 €

  Knjiga Domači zdravnik

  DOMAČI ZDRAVNIK – dr. Gerhard Venzmer S prispevki mnogih sodelavcev. Mladinska knjiga 1972, 685 strani. Knjiga je brez platnic, ker se je tekom dolgoletne uporabe strgala. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 2 €

  50 odtenkov sive

  Če je še niste prebrali lahko to storite sedaj. Prodam žepno knjigo Petdeset odtenkov sive avtorja E.L.JAMES Izdala in založila založba Učila leto 2012.Knjiga je večkrat prebrana ,kar se pozna po platnici glej sliko. Knjiga ima 543 strani. Vabljeni tudi k ogledu ostalih mojih oglasov po ugodnih cenah, verjetno se bo našlo kaj za vas. Pošiljam po pošti.

  Ostale knjige
 • 2 €

  Dve komediji

  Original dvd ZAPRI GOBEC in BABICA GRE NA JUG prodam. Cena je za obe skupaj. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Filmi
 • 2 €

  Sušilec las

  Prodam delujoči fen za lase. Je manjše velikosti in primeren za potovanja saj se zloži ali pa za domačo uporabo. Moč 650w. Vabljeni k ogledu še ostalih oglasov po ugodnih cenah .Pošiljam tudi po pošti.

  Ostalo iz Zdravje in lepota
 • 2 €

  Knjiga Hitro pripravljene jedi

  Prodam knjigo z naslovom Hitro pripravljene jedi avtorice Andreje Grum. V tem današnjem času, ko nimamo časa nam ta knjiga pride prav. Ima 261 strani in je brez ovitka. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Strokovna literatura
 • 10 €

  Slovar Nemško slovenski

  Prodam nemško slovenski slovar DZS. Letnik1999. Ohranjen, nič prelistan. Ker ga pri nas ni nobeden uporabil, ga zato tudi prodajam. Strani ima 394.

  Strokovna literatura
 • 4 €

  Avtokarta Yugoslavije

  Za zbiratelja prodam avtokarto Jugoslavije. Letnice izdelave sploh ni gor, verjetno takrat tega niso rabili, ali pa so mislili da bo ta karta za večne čase. To je hec se razume ,da se vedno gradi ceste in s tem se tudi spreminjajo avtokarte kar naprej. Ta karta ni za uporabo, ampak za arhiv oz. za zbiratelje. Na enem koncu je tudi malo zalepljena, ampak to nič ne spremeni. Nisem slikala cele karte. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Strokovna literatura
 • 3 €

  Knjiga Zdravnik v hiši

  Prodam knjigo zdravstveni priročnik za vsakogar druga izdaja. Pomurska založba 1979 in ima 596 strani, trda vezava, večji format. Knjiga je brez ovitka, a zato ni nič slabša. Če želite kaj prebrati koristnega o poškodbah, prvi pomoči, nalezljivih boleznih, notranjih bolezni, o otrocih, vzgoji otrok, o zdravilnih rastlinah........Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 4 €

  Ženski hlačni kostim + šal

  Prodam starejši ženski hlačni kostim v svetlo nežni vijola odtenku številka 38 do 40. Hlače imajo spredaj še črto, tako kot se je včasih nosilo, ampak stara moda se vrača. Zraven podarim šal. Vabljeni k ogledu ostalih mojih oglasov po ugodnih cenah. Pošiljam tudi po pošti.

  Ženska oblačila
 • 6 €

  Vaza s pozlačenim vzorčkom

  Prodam belo porcelan vazo z zlatim vzorčkom z 24 kt gold. .Velikost vaze je 29,5 cm. Drži vodo stoprocentno ,saj je bila pri nas v uporabi. Sami smo spremenili videz dnevne sobe in nam sedaj ne pride več v uporabo. Je pa lepa popestritev prostora. Pri selitvi se je malo poškodovala res malenkost, zato jo tudi prodajam poceni .Upam, da je razvidno iz druge slike ,ki je slikana čisto od blizu. Poglejte še druge moje oglase po ugodnih cenah.

  Dekoracija doma
 • 5 €

  Ponev turbo cooker

  Prodam ponev turbo cooker . Včasih se je prodajala na Top shop. Mi smo jo samo probali a ker ni za indukcijo nam pač stoji in temu je tudi primerno ohranjena. Priložim knjižico z navodili. V njej je tudi 30 receptov. Ta ponev je za zdrave in slastne jedi tudi brez olja. V tej ponvi lahko pripravimo obed s predjedjo, glavno jedjo in sladico za 4 osebe. Pri tem se okusi in vonji ne mešajo. Tako lahko istočasno kuhamo ribe, svinjino in piščanca. Vse to imate razloženo. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Kuhinja in jedilnica
 • 4 €

  2 keramični skodelici s podstavkom za čajne svečke

  Prodam ,ker sama ne rabim več keramično skodelico z pripadajočim krožničkom za čajno svečko v zeleno rumenem odtenku ,ki ni bila še nič uporabljena. In prav tak komplet samo v drugi barvi v modro roza odtenku. To sem samo probala ,uporabljena je bila čajna svečka in ima še malo ostanka voska . Ko je svečka prižgana da lep videz saj je na skodelicah luknjice v obliki rožic in skozi se vidi svetloba svečke. Prodam kar v kompletu in cena je za vse štiri stvari skupaj. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti.

  Dekoracija doma
 • 4 €

  Sestavljene puzzle

  Prodam že sestavljene puzzle, so bile že zalepljene skupaj pa tudi v steklenih okvirji, a so se žal pri selitvi razbili. Tako da prodajam po simbolični ceni ena ima motiv delfina in je velika 47cmx33cm, druga pa motiv tigra ki pa je velika 44 cmx 34 cm in ima 250 kosov, Vi samo kupite okvir ,ki niso dragi in imeli boste lep dekorativni okrasek na vaši steni. Cena je za obe skupaj. Res je da jih pri meni ne boste sestavljali a so vsaj vsi deli. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas.

  Ostalo iz Hobi in ustvarjanje
 • 8 €

  Nova stenska bela ura

  Prodam novo belo stensko uro z prelepimi srebrnimi kamenčki v notranjosti. Cela je zaščitena , tako da ne more prah kar tako na kazalce in ne morejo se poškodovati ali kako drugače upogniti, kar se rado zgodi če je ura na prostem. Lepo se poda na vsako barve stene. Zadaj ima prostor za eno baterijo. Premer te ure je 30 cm. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas.

  Ostalo iz Dom in Vrt
 • 16 €

  Knjižna zbirka 16 knjig

  Prodam knjižno zbirko 16 knjig ,tako slovenskih pisateljev kot tujih. Knjige prodam skupaj in cena je za vseh 16. Knjige so lepo ohranjene in so neprebrane. Če vam je v interesu vam lahko napišem tudi naslove .Upam, da je iz slik že malo razvidno glede naslovov . Lahko so lepo darilo za nekoga ki rad bere. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas.

  Ostale knjige
 • 10 €

  Ženski šali

  Prodam vse kar je na sliki. Se pravi 8 tenkih šalov in eden ozek trak za okoli pasu. Vse skupaj za 10 evrov. Pošljem tudi po pošti. Vabljeni k ogledu ostalih oglasov.

  Ženski modni dodatki
 • 2 €

  Črna obleka - nekaj posebnega

  Prodam črno obleko .Je nekaj posebnega saj ima pri kraju elastiko, in si jo tako lahko potegnete navzgor, s tem jo malo naberete ali pa si jo spustite dol. Ni nič narobe nič strgana ali kako drugače poškodovana. Številka je 36. Je pa iz raztegljivega blaga, tako da sem jo tudi gor spravila pa imam drugače številko 40 / 42. Vabljeni k ogledu ostalih oglasov po ugodnih cenah. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Ženska oblačila
 • 4 €

  Svečana majčka + bolero

  Prodam enkrat oblečeno majčko v vinski barvi za svečane priložnosti na tenke naramnice čez imate lahko črn bolero z dolgimi rokavi. Oboje je zelo lepo ohranjeno. Velikost M. Cena je za obe stvari skupaj. Vabljeni k ogledu ostalih mojih oglasov po ugodnih cenah. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Ženska oblačila
 • 5 €

  Sestavljena sestavljanka

  Prodam sestavljene in zalepljene puzzle z motivom tigra. Je brez okvirja saj se nam je razbil pri selitvi. Kupiti je potrebno okvir velikosti 50x70. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas.

  Sestavljanke in zloženke
 • 5 €

  Okvirji iz gipsa

  Prodam doma narejene okvirje za slike iz gipsa. Nekatere so že pobarvane, nekatere potrebujejo obnovo. Je 18 okvirjev z luknjo ,da okvirje lahko obesite za slike 9x12,srce,dva okvirja z motivom bambusa za slike 8,5x11,5 ,4 manjši in še 2 najmanjši ter en okvir ki je razdeljen na tri slikice. Vse skupaj kar je na slikah. To ne morem poslati po pošti saj je zelo težko in seveda pride tudi drago in lahko se razbije. Lahko si uredite steno s temi okvirji in notri vaše slike, ki si jih želite gledati vsak dan. Pokukajte še na mojo stran kaj vse prodajam.

  Slike, domača umetnost in šivanje
 • 3 €

  Steklena stropna luč

  Zaradi preureditve stanovanja prodam stropno luč . Je taka prozorna bunka ki ima 31 cm premera in spodaj rjav obroč ,ki pa ima 20 cm premera. Je steklena in nič poškodovana. Luč je že odmontirana in čaka samo še na vas. Oglejte si še druge moje oglase.

  Svetila
 • 14 €

  Nov jedilni servis za 6 oseb

  Prodam nov jedilni opal servis. Proizvajalec je italijanskega porekla Bomioli Rocco.. Garnitura je izdelana iz vrhunskega opala in je ekstra trpežna. Servis je sestavljen iz - 6 plitvih krožnikov premer 255 mm - 6 globokih krožnikov premer 225 mm - 6 desertnih krožnikov premer 202 mm Set je nov, še originalno zapakiran, dobili smo ga za darilo pa imamo že točno takega doma. Primeren je za mikrovalovno pečico in opere se seveda v pomivalnem stroju.

  Kuhinja in jedilnica
 • 4 €

  Dva otroška obešalnika

  Na razpolago imam dva obešalnika. Vsak ima tri kljukice. Lepa popestritev sobe v katero imate namen kaj obesiti. Cena je za oba skupaj. Višina je 24.5 cm in širina 30 cm. Poglejte še druge moje oglase po ugodnih cenah. Pošiljam tudi po pošti.

  Dekoracija doma
 • 17 €

  Otroške kopačke

  Prodam otroške nogometne copate (kopačke), znamke Adidas št. 35,5 v črni barvi z belo obrobo. Naš fant jih je imel nekajkrat za trening ,po tem jih je pa prerastel in jih zato prodajamo. Vabljeni k ogledu ostalih stvari ki jih ponujam po simbolični ceni, verjamem, da se bo našlo kaj za vas. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Šport na prostem
 • 25 €

  Otroški dvoranski copati za nogomet

  Prodam otroške dvoranske superge št. 35. Naš fant jih je prerastel so pa zelo lepo ohranjene in oprane. Priznana znamka je Adidas COPA v ćrni barvi z značilnimi črtani v florestenčno zeleni barvi. So odlični otroški copati za dvoranski nogomet. Njihova zasnova zagotavlja stopalu izjemno oporo in stabilnost. Izdelani so iz kombinacije zračne mrežice in posebnega sintetičnega material, ki zagotavlja dober občutek za žogo. Podplat iz surove gume pa omogoča odličen oprijem na gladkih igralnih površinah. Vabljeni k ogledu. Pošljem tudi po pošti na vaše stroške.

  Športna obutev
 • 20 €

  Brezžični rutar

  TL-WR542G vključuje dostopno točko, širokopasovni usmerjevalnik (za xDSL ali kabelski modem) in 4-vratno hitro Ethernet stikalo. Glavne značilnosti TL-WR542G: Kloniranje naslova MAC požarni zid filtriranje dostopa do interneta statično / dinamično usmerjanje Dostopna točka 802.11g / b 54Mb / s Usmerjevalnik vgrajeno 4-vratno stikalo tehnologija razširjenega obsega, do 9-krat večji doseg TP-Link TL-WR542G 54Mbps je brezžični usmerjevalnik, ki vključuje usmerjevalnik, požarni zid in dostopno točko.

  Ostalo iz kategorije Elektronike
 • 20 €

  Erotični filmi

  Prodam 13 original filmov z ovitki in 6 filmov brez ovitkov. Pošljem tudi po pošti.

  Filmi
 • 25 €

  5 kuharskih priročnikov

  5 kuharskih priročnikov prodam. Naslovi so Milijon jedilnikov, Hitro pripravljene jedi, Abc kuhanja, Smutiji in sokovi ter Slastne jedi z zelenjavo. Opis posameznih knjig najdete v mojih oglasih. Tam so posamezne knjige ki so dražje, če jih kupite skupaj dam popust. Knjige so lepo ohranjene. Vabljeni k ogledu ostalih oglasov, verjamem da se najde kaj za vas.

  Strokovna literatura
 • 12 €

  6 knjig o zdravju in podobno

  Prodam 6 knjig skupaj s popustom in sicer vseh šest za 12 evrov. So zdravstveni priročniki. Knjige so Veliki zdravstveni vodnik, Domači zdravnik, Zdravnik v hiši, Otroški zdravstveni vodnik, Vodnik naravne medicine in Shujšajmo skupaj. Vabljeni k ogledu mojih oglasov. Pošljem tudi po pošti.

  Strokovna literatura
 • 36 €

  6 knjig

  Prodam 6 knjig podobne tematike. Leksikon, turistični vodnik, nemško slovenski slovar, avtokarta Jugoslavije, atlas sveta in veliki atlas sveta. Na voljo so tudi posamezne, in vse so opisane v mojih oglasih. Redna cena vseh je 48 evrov če pa kupite ta komplet dam za 36 evrov. Vabljeni k ogledu mojih oglasov.

  Strokovna literatura
 • 6 €

  Okrasni pesek ujet v steklenički

  Prodam dve steklenički z okrasnim peskom iz Djerbe. Cena je za obe stekleničke skupaj. Vabljeni k ogledu oglasov po ugodnih cenah na mojih straneh. Mogoče se najde kaj za vas.

  Dekoracija doma
 • 1 €

  10 slamic

  Prodam 10 kosov slamic za različne namene, recimo dekliščina ali pa kar tako za hec.

  Drugo
 • 90 €

  Infrardeča masažna blazina

  Shiatsu je način sprostitve in dobrega počutja. To je tehnika pritiskanja s prsti, rokami in komolci tudi po oblačilih. Masaža blazina z vrtljivimi masažnimi glavami pa te premike posnema. Glede na intenzivnost in pritisk, ta vrsta masaže nudi tudi intenzivno globinsko masažo tkiva. Ravno zaradi takšnega delovanja pa je ta vrsta masaže idealna za sprostitev mišic in odpravo mišične napetosti kot posledica preobremenitve. Infrardeča masažna shiatsu blazina zagotavlja sproščujočo masažo za hrbet, ramena, zadnjico, noge, stopala,daljinsko upravljanje pa omogoča zelo preprosto rokovanja

  Ostalo iz Zdravje in lepota
 • 12 €

  Ženski sandali v zlatem odtenku

  Prodam enkrat nošene sandale Yqueen v zlatem odtenku številka je 37. Zadaj ima dva paščka za zapenjat. Nekaj posebnega. Narejeni v Italiji ( Vero cuoio ). Pošljem tudi po pošti.

  Ženska obutev