Stenski nosilec za polnjenje mobilnih telefonov, Stojalo za odlaganje in polnjenje naprav 

* Ali so vaši kabli pri polnjenju telefona največkrat prekratki? Ali se vaš telefon zaradi dolgega kabla polni predolgo?  Naše inovativno držalo, ki se ga preprosto obesi na vtič, bo rešil vaše težave in vašemu telefonu ponudil varno polnjenje. Skrb, da bodo vaše naprave padale po tleh je sedaj konec.

* Nosilec podaljšuje življenjsko dobo kablov in tako privarčujemo pri nakupu novih polnilnih kablov in tako tudi skrbimo za prijaznejše okolje. Kartonski nosilec preprosto obesite na vtič, ki je vtaknjen v zidno vtičnico in odložite telefon v odprtino kartonskega nosilca. Skrb, da bo vaša naprava v času polnjenja in shranjevanja igrača vašim hišnim ljubljenčkom ni več. Na vtičnici se naprava sedaj varno polni.

* Naj se vam s pogledom na slike in verze napisane na nosilcih na obrazu nariše nasmeh in veselje. Kako malo je potrebno za čudovit začetek dneva.

* Prenosni nosilec lahko uporabljate na potovanju, doma ali v tujini, v hotelu, vikendu ali na taborjenju, počitnicah, predavanjih, dekorativno in zabavno, priročno in hudomušno.

* Držalo je uporabno tudi za aparate, kjer polnjenje ni potrebno in služi kot samo odlagališče.

Nosilec za telefon, držalo za powerbank,

2€
Stenski nosilec za polnjenje mobilnih telefonov, Stojalo za odlaganje in polnjenje naprav *Ali so...