Nadvložek za avtomobilske sedeže Artino

-zmanjšuje potenje in mečkanje oblačil.

-Kartonski nadvložek hranja optimalno temperaturo in omogoča boljše prezračevanje sedežev in sušenje v vročih dneh,  saj poleti nižja temperature in blagodejno deluje na vaše telo, v hladnih dneh pa zagotavljea občutek toplote, kar pripomore k prijetnemu sedenju.

-Deluje higiensko, zmanjšuje pojav bakterij in neprijetnega vonja sedeža in oblačil. Namenjen je za večkratno uporabo do popolne izrabe. Po tem pa predlagamo enostavno menjavo nadvložka z novim.

-Kartonski nadvložek za sedeže je okolju prijazen in razgradljiv. Po izrabi se 100 % reciklira.

Podatki o izdelku:

-Dodana vrednost kartonskega nadvložka: omogoča hitrejšo absorpcijo toplote in potu in ohranja sedež brez neprijetnega vonja.

.nadvložek je uporaben v osebnih in taksi vozilih, kombijih, avtobusih, avtodomih, delovnih strojih, itd.

V osebnih avtomobilih je namenjen vsem potnikom, tako odraslim kakor tudi otrokom na zadnjih sedežih. – tako iz higienskih kakor tudi iz praktičnih razlogov, se nadvložek priporoča tudi v primeru, kjer se vozniki  vozil dnevno menjavajo.

Na voljo sta dve barvi naslonjala: bela in rjava barva, ki se lepo vključita v vseh barvnih kontrastih sedežev vozila.

Enostavna namestitev nadvložka: sledite trem korakom namestitve opisanih na priloženem letaku oz. navodilih namestitve naslonjala. Opomba: nadvložek je primeren za sedeže s snemljivimi naslonjali za glavo

Nadvložek, naslonjalo, prevleka za avtosedež,

3€
Nadvložek za avtomobilske sedeže Artino -zmanjšuje potenje in mečkanje oblačil.-Kartonski nadvlož...