Rezultat iskanja: (449)

 • 10 €

  PS4 Igra Call of Duty Infinite Warfare

  Igra je v brezhibnem stanju brez risov.

  Video igre
 • 320 €

  Ps4 PRO 1TB

  Odlično ohranjen ps4 pro 1TB, 1xcontroller in vsi kabli, original embalaža račun in garancija še 6 mesecev...dodam 3 igre in hyper X slušalke...

  Video igre
 • 599 €

  Playstation 5 PS5 DISC verzija

  Prodam ps5 disc verzija z računom. Lahko menjava za boljši telefon z mojim doplačilom V menjavi cena višja.

  Video igre
 • 35 €

  Forza horizon 4 Xbox

  Prodajam disk fh4, kot nov brez prask.

  Video igre
 • 20 €

  PS4 igre BERI OPIS

  Tony Clancy's The division 2 (20eur) Shadow of War (20eur) FarCry Primal (25eur) Spiderman (25eur) Red Dead Redemption II (30eur) Igre so samo preigrane, odlično ohranjene. Cene so napisane zgoraj in so fiksne, menjave niso možne. Osebni prevzem je možen v Velenju, po predhodnem dogovoru tudi v Mariboru, Slovenj Gradcu ali Ravnah na Koroškem. Po pošti pošiljam samo po predhodnem nakazilu plus strošek poštnine (3 eur)

  Video igre
 • 15 €

  PS4 Farcry New Dawn

  Prodam igro, mogoče pošiljanje po pošti poštnina je na strani kupca.

  Video igre
 • 40 €

  Spider man PS5 Miles Morales

  Kot nova samo preigrana cca 7 ur

  Video igre
 • 0 €

  Vse za GAMING - Igre in ostali pripomočki

  Igre za PC, PS3, PS4, XBOXONE, PS Vita, Nintendo.Na voljo so tudi tipkovnice, miške, slušalke, ve...

 • 30 €

  Igrici za ps4.

  Igrici za ps4. Igri hello neighbor in pro evolution soccer 2018 (pes2018)sta novi in se prodajajo zaradi neuporabe.Ce zelis vec informacij mi pisi na 069672571.

  Video igre
 • 20 €

  PS3 igra Disney Epic Mickey 2: The Power Of Two (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Disney Epic Mickey 2 The Power of Two za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Prvi animirani junak Walta Disneyja, Srečni zajec Oswald pozove Mikija Miško, da mu pomaga vzpostaviti red. Platformni 3D način igranja bo ponovno osnova za Mikijevo reševanje ugank in doseganje oddaljenih področij s pomočjo njegovega čopiča. Tokrat bo priskočil na pomoč tudi Oswald, ki bo Mikijev stalni spremljevalec - pod kontrolo umetne inteligence ali drugega igralca, ki bo lahko kadarkoli vstopil ali zapustil igro. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 7 €

  Originalne Playstation 3 igre (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo PS3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene: od 7€ naprej; >>ŽE PRODANO:<< Little Big Planet 3, Sniper Elite V2, Mortal Kombat, Need For Speed Hot Pursuit, Assassins's Creed 1, Assassin's Creed 2, Midnight Club Los Angeles, Need For Speed Rivals; Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra The Last Of Us (PS 3, TLOU)

  Odlično ohranjena igra The Last Of Us za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ko poznani svet izgine, je meja med dobrim in zlim zabrisana in ko vsaka vaša odločitev pomeni življenje ali smrt … Prav takšen je Joelov vsakdanjik. A ko v njegovo življenje stopi Ellie, se mu stvari postavijo na glavo. Njuno potovanje po post-apokaliptičnih ZDA bo preizkusilo njune moči in voljo do življenja. Zgodba, ki je navdušila še najzahtevnejše kritike in prejela najvišjo oceno med vsemi Playstation 3 igrami. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS3 igra Darksiders (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Darksiders za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Apokalipsa se je začela prezgodaj, svet je uničila vojna med angeli in demoni, njen jezdec pa je prepuščen milosti koncila, ki v stotih letih ujetništva odloča o njegovi usodi. Smrt, ki bi se ob koncu sveta s Kugo in Lakoto morala udeležiti plesa groze, nabrusi svojo koso in z rezilom išče pravico v goltancih demonov in angelov. Boj med dobrim in zlim ne šteje ničesar, pomembno je najti njuno ravnovesje. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Ridge Racer: Unbounded Limited Edition (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Ridge Racer Unbounded Limited Edition za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V mestu, imenovanem Shatter Bay, se dirkači zbirajo in tekmujejo na uličnih dirkah brez pravil. Tekmovanja, ki stremijo k denarju in prevladi na ulicah, temeljijo na razbijanju vseh možnih ovir na poti. Klasični dirkalniki so za staro šaro, čas je za ulične mehanske pošasti! Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra The Elder Scrolls V: Skyrim (PS 3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra The Elder Scrolls 5 Skyrim za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Zaradi umora najvišjega kralja Skyrima je imperij Tamriel na robu preživetja. Medtem, ko si mnogi želijo prilastiti prestol, se že sklepajo nova zavezništva. Iz neznanega razloga se je zbudilo tudi starodavno zlo. Zmaji so se vrnili v Tamriel. Prihodnost Skyrima in celotnega kraljestva je odvisna od starodavne prerokbe. Svet čaka junaka, ki nosi moč Glasu in je edini, ki lahko reši svoj svet pred nevarnostmi, ki mu pretijo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Tekken Hybrid (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Tekken: Hybrid za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Nikoli ne podcenjujte srce borca! Igra prinaša največji nabor že znanih in novih borcev, napredno napadalno mehaniko, ultimativne kombinacije udarcev ter nove načine borbe. V večigralstvu lahko uživate v načinu brez povezave za do 4 igralce z borbami 1 na 1, 2 na 2, 2 na 1 ali pa v parih. Seveda pa je na voljo tudi spletno večigralstvo, v katerem bodo vaše bojne sposobnosti resnično na preizkušnji. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Mass Effect 3 (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Mass Effect 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Boju za Zemljo se več ne gre izogniti. Starodavna rasa, poznana kot Reaperji, je pričela z invazijo na modri planet. Obramba je padla, galaksija je na robu popolnega uničenja, vi pa v vlogi poveljnika Sheparda edini, ki lahko naredite konec temu pokolu. Breme je veliko, cena neuspeha izumrtje, vse pa v vaših rokah. Katere planete boste raziskali, s kom sklenili zavezništvo ter kako bili bitke pa bodo ključne odločitve pri rešitvi človeštva. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Resistance: Fall Of Man (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Resistance Fall Of Man za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Tuja vrsta, poznana zgolj kot Chimera je v zgodnjih desetletjih 20. stoletja osvojila Azijo in večino Evrope. Ker obstaja grožnja, ki lahko popolnoma uniči človeštvo, se ZDA odločijo podpreti britanski odpor z obsežnim evropskim protinapadom. Glavni junak zgodbe je Hale, ameriški Ranger, ki se bori za preživetje in hkrati išče sredstvo, ki bi odpravilo grožnjo Chimere. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igre vse so kot nove brez risov cene v opisu

  Watch Dogs-10 eur Shaun White Snowboarding-10 eur SSX-10 eur, Need For Speed Hot Pursuit-10 eur, MotorStorm-7 eur, Minecraft-PRODANA, Lost Promo CD-10 eur, The Godfather II-5 eur.

  Video igre
 • 599 €

  Playstation 5 PS5 DISC verzija

  Prodam ps5 disc verzija z računom. Lahko menjava za boljši telefon z mojim doplačilom V menjavi cena višja.

  Video igre
 • 350 €

  Ps4 pro limited editione star Wars

  Cena je zadnja. Kličite samo resni. 031773410. Velenje.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Top Spin 3 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra TopSpin 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ste pripravljeni na tenis izziv? Potem pograbite lopar in bodite maksimalno zbrani pri prav vsakem udarcu, v tej najbolj realistični teniški simulaciji doslej. Na najbolj slavnih teniških turnirjih sveta se boste lahko merili tako z zdajšnjimi zvezdniki, kakor tudi z nekdanjimi, že upokojenimi profesionalci, na vaše vragolije pa se bodo bučno odzivali tudi gledalci. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 14 €

  PS3 igra SSX (Snowboarding, Deskanje na snegu, PS 3)

  Odlično ohranjena igra SSX za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V z adrenalinom nabiti igri čakajo vas in vaš board najbolj zahrbtni ter raznoliki gorski spusti na tem svetu. Od vrhov Himalaje, kjer morate pri vratolomnih hitrostih paziti, da se vam od redkega zraka ne stemni pred očmi, do ledenih ploskev Antarktike, kjer se temperature spustijo na morilskih –50 stopinj. Vaša prva naloga v teh nečloveških pogojih za deskanje je tako preživetje, vaša druga pa, da ob vsem tem še dobro izgledate. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  Sony Playstation PS5-KUPIM

  Kupim od najboljšega ponudnika.

  Video igre
 • 110 €

  Xbox one S 500GB

  Prodajam lepo ohranjen Xbox one S 500 GB. Verzija ni digitalna in to pomeni da ima pogon za diske. Ima škatlo, stara približno leto in pol. Tudi po dogovoru imam na disku “Forza Horizon 4” in jo za doplačilo lahko dam zraven. Tudi se da dogovoriti za dostavo

  Video igre
 • 7 €

  TOP PS3 igre (PS 3, igrice, PlayStation 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo Play Station 3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene od 7€ naprej. >>ŽE PRODANO:<< Grand Theft Auto 5, Need For Speed: Hot Pursuit, Grid 2, Midnight Club: Los Angeles, Assassin's Creed 1, Call Of Duty: Advanced Warfare, Little Big Planet 3, Star Wars: The Force Unleashed, Need For Speed: Rivals. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Call of Duty: Black Ops 3 (COD Black Ops 3, PS 3)

  Odlično ohranjena igra Call of Duty Black Ops 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Black Ops III se dogaja v temačni prihodnosti, v kateri je rojena nova vrsta Black Ops vojaka. Meja med človeštvom in vojaško robotiko pa je zamegljena. Vračata se večno priljubljena večigralski in zombie način igranja. Prvi tokrat temelji na novem gibalnem sistemu in sistemu specialistov, drugi pa ima povsem svojo kampanjo. Igra sledi zgodbi iz prejšnjih delov, kot vedno pa je poskrbljeno za napetost in odlično igralsko izkušnjo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS 3 igra Uncharted: Drake's Fortune Platinum Edition (PS3)

  Odlično ohranjena igra Uncharted Drakes Fortune za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. 400 let stari namigi o zakladu El Dorada, najdeni v krsti pomorščaka Sir Francis Drakea, hitro prepričajo pustolovca Nathana Drakea, da se odpravi na raziskovanje, ki ga popelje na že pozabljeni otok sredi pacifiškega oceana. Toda pustolovščina se dramatično zasuče, ko Nathan in spremljevalci obtičijo na otoku z najemniškimi vojaki, med begom pa se začenjajo razpletati tudi najbolj temne skrivnosti, ki jih skriva otok. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS 3 igri Assassin's Creed: Brotherhood + Revelations (PS3)

  2 igri združeni na 1 CD. Odlično ohranjena Assassins Creed Brotherhood in Revelations za konzolo Playstation 3. CD je brez prask. BROTHERHOOD: Vživite se v vlogo atentatorja Ezia, v boju proti močnemu redu Templarjev. Potovati mora v Rim, središče pohlepa in korupcije, da porazi pokvarjene tirane. REVELATIONS: V vlogi Ezia boste morali pustiti za seboj svoje življenje in iti po poteh mentorja, legendarnega Altairja. Čaka vas izvrstna zgodba enoigralske kampanje, razširjeno večigralstvo, ter nove igralne oblike. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS 3 igra L.A. Noire (PS3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra LA Noire za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Rešujte brutalne zločine, zaplete in zarote, ki so jih navdihnili resnični zločini iz leta 1947 v Los Angelesu. V času, ki je veljal za enega izmed najbolj skorumpiranih in nasilnih v zgodovini, bo detektiv in nekdanji vojni veteran Cole Phelps iskal namige, preganjal osumljence in zasliševal priče, pri čemer ga bo vsak rešen primer pripeljal korak bližje razkritju skrivnosti kriminalnega podzemlja. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 12 €

  PS3 igra Mass Effect 2 (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Mass Effect 2 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Dve leti po odbitju napada Reaperjev, se bo poveljnik Shepard moral soočiti z novim in še bolj skrivnostnim sovražnikom. Na skrajni meji poznanega vesolja, nekaj povsem tiho ugrablja celotne kolonije ljudi. Shepard se bo pridružil neusmiljeni organizaciji Cerberus, ki ima en sam cilj - za vsako ceno ohraniti človeško vrsto in premagati najbolj srhljivega nasprotnika v zgodovini človeštva doslej. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 950 €

  Ps5 nov

  Prodam nov ps5z računom in garancijo ter kasko zavarovanjem 3 leta

  Video igre
 • 1 €

  PS5 IGRA – THE NIOH COLLECTION

  *PO DOGOVORU* - Action Role Playing Video Game - Defy Death And Unleash Your Darkness - Remastered And Complete Edition - 4K, 120 Fps - 2 CD set - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: 88/100 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 1 €

  PS4 IGRA – SHADOW OF THE TOMB RAIDER *CROFT EDITION*

  *PO DOGOVORU* - Action Adventure Video Game (Open World) - Become The Tomb Raider - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 14.09.2028 - IGN: 9/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre