Rezultat iskanja: (485)

 • 5 €

  Farming simulator 19 ps4

  Kot nove. Možna menjava. 031773410. Velenje

  Video igre
 • 30 €

  The last of us 2 ps4

  Kot nova. Cena je zadnja. Možna menjava za igro Cold Wars 031773410 Velenje

  Video igre
 • 50 €

  OG FORTNITE RAČUN SEASON 3 CHAPTER 1

  Skins: 217, Account level: 925, Wins: SOLO: 27, DUO: 53, SQUAD: 42, LTM: 61 (SKUPAJ 183), Battlepassi: Od tretje sezone chapter 1 do četrte sezone chapter 4. + Gamemode Save The World/Power Level: 80 - Nisem že dolgo igrov in me igra kot sama ne interisira več, želim se računa čim prej losat in sem zarad tega tut dol velik nižjo ceno kot je acc dejansk vredn - Ne scamam in upam da tut vi ne - Prodajam tudi na bolhi, da bo hitrej sellal - Prejemam samo paysafecard, ker nimam kartice (dobite na Petrolu in Pošti) - Za več infota napište al klele al pa mi na discord: kasiclovro#6431

  Video igre
 • 5 €

  Originalne Playstation 3 igre (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjene igre za konzolo PS3 (različne akcijske, strelske, dirkalne, simulacijske, otroške in športne). Eni izmed najboljših naslovov, ki so bili izdani za omenjeno platformo. Cene: od 5€ naprej; >>ŽE PRODANO:<< Puppeteer, Max Payne 3, Farming Simulator 15, Ridgeracer Unbounded, Devil May Cry 4, Tekken Hybrid, Devil May Cry HD Collection, Ninja Gaiden Sigma, The Last Of Us, NBA 2k16, Burnout Paradise, Need for Speed Shift, Far Cry 4, ModNation Racers, Uncharted Drake's Fortune, Call Of Duty Black Ops 3; Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 22 €

  PS3 igra Minecraft: Story Mode (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Minecraft Story Mode The Complete Adventure za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Odpravite se na nevarno pustolovščino po Overworldu. V upanju, da se boste srečali z bojevnikom Gabrielom, odkrijete, da je v EnderConu nekaj hudo narobe. Z namenom rešiti svoj svet pred uničenjem se morate s skupino prijateljev odpraviti na pot, da bi našli Red Kamna. Vseh osem epizod v seriji prvič na enem disku, vseh pet epizod prve sezone in vse tri epizode od Adventure Pass. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra Red Dead Redemption (PS 3, Play Station 3, RDR)

  Odlično ohranjena igra Red Dead Redemption za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Amerika, 1911. Divji zahod umira. Ko zvezni agentje ogrozijo življenja njegove družine, je nekdanji odpadnik John Marston prisiljen ponovno poprijeti za orožje in poloviti združbo drhali, nekoč poznano pod imenom "prijatelji". Na širnih poljanah ameriškega zahoda in Mehike boste postali del epskega boja za preživetje, ter v boju za pravico pospravili enega zlobca za drugim, ter dokončno zakopali svojo krvavo preteklost. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 14 €

  PS3 igra Hitman Absolution (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Hitman: Absolution za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Hladokrvni atentator, Agent 47, sprejme zanj najzahtevnejšo nalogo v njegovem življenju. Ko prične skozi misije odkrivati temačne skrivnosti zarote, se mu izneveri še peščica tistih, ki jim je lahko zaupal, na sled pa mu kaj hitro stopi tudi organ pregona. Obujte si zloščene čevlje in nadenite gosposko obleko s prepoznavno rdečo kravato legendarnega atentatorja izjemnih morilskih talentov. Čas je, da vzamete pravico v svoje roke. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 15 €

  PS3 igra The Elder Scrolls V: Skyrim (PS 3, Playstation 3)

  Odlično ohranjena igra The Elder Scrolls 5 Skyrim za konzolo Play Station 3. CD igre je brez prask. Zaradi umora najvišjega kralja Skyrima je imperij Tamriel na robu preživetja. Medtem, ko si mnogi želijo prilastiti prestol, se že sklepajo nova zavezništva. Iz neznanega razloga se je zbudilo tudi starodavno zlo. Zmaji so se vrnili v Tamriel. Prihodnost Skyrima in celotnega kraljestva je odvisna od starodavne prerokbe. Svet čaka junaka, ki nosi moč Glasu in je edini, ki lahko reši svoj svet pred nevarnostmi, ki mu pretijo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 0 €

  Vse za GAMING - Igre in ostali pripomočki

  Igre za PC, PS3, PS4, XBOXONE, PS Vita, Nintendo.Na voljo so tudi tipkovnice, miške, slušalke, ve...

 • 15 €

  PS3 igra Little Big Planet (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra LittleBigPlanet za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Popularna otroška igra v kateri ni nasilja. Poskrbi pa za razvoj domišljije, družabnost in medsebojno sodelovanje. Glavni lik, ki vas vodi skozi igro, je še vedno Sackboy lutka, ki nudi nešteto možnosti za interakcijo. Podpira tudi možnost igranja z Move ploščki. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 20 €

  PS3 igra Rayman Origins (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra Rayman: Origins za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ko skupina nasilnih Darktoonsov s pomočjo zlobnih pomočnikov preplavi spokojno Jaso sanj, zbor pravljičnih veljakov ne odlaša z odločitijo. Brž vpokličejo njihovega junaka, Raymana. Na Raymanovi pustolovščini, polni nepredvidljivih in zabavnih dogodkov, mu ob strani stojijo zvesti prijatelj, Globox, in premetena čarodeja, Teensie-ja. Skupaj se ta komična skupina odpravi na misijo z enim samim ciljem, in to je povrniti mir v Jaso sanj. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 8 €

  PS3 igra Heavenly Sword Platinum Edition (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Heavenly Sword za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Heavenly Sword je skrbno varovano božje orožje, ki ga navaden smrtnik ne more vihteti brez kazni, saj mu izčrpa vso življenjsko silo. Prerokba pa pravi, da se bo nekoč rodil fant, ki bo z mečem rešil svet pred tiranijo. Ko je rod, ki meč varuje, napaden, se izkaže da ne gre za fanta, temveč za dekle - Nariko. Ji bo uspelo rešiti svoje ljudstvo pred izumrtjem še preden jo meč uniči? Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Metal Gear Rising: Revengeance (PS 3)

  Odlično ohranjena igra Metal Gear Rising Revengeance za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Revengeance popelje igralca na razburljiv nov teritorij s popolnoma novo akcijsko izkušnjo. Osrednji lik v igri je Raiden, pol-človeški, pol-mehanični kiborg nindža, opremljen z visokoenergijsko katano in dušo, polno želje po maščevanju, katerega smo igrali v Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Revengeance je čista sekljačina z visoko produkcijsko vrednostjo, ki je značilna za Metal Gear sago. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 18 €

  PS3 igra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

  Odlično ohranjena igra Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution za konzolo Playstation 3 (PS 3). CD igre je brez prask. Igri pripada tudi dodatni CD - risanka (anime) "Sunny side battle". 3D pretepaška serija se nadaljuje z novo igralno mehaniko, novim likom Mecha-Naruto in novo možnostjo igranja v obliki "Ninja World Tournament-a". Na voljo je več kot 100 igralnih in podpornih ninja borcev, ki so sposobni izvajati nove oblike napadov in protinapadov ter se združiti z drugimi borci, da izvedejo ultimativne jutsu napade. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 90 €

  Ps4 igre

  Call Of Duty Black Ops 4 Specialist Edition (+Blackout). 30€. Watch Dogs 2 .15€ Grand Theft Auto V. 15€ Spiderman. 20€ Call Of Duty WW2. 20€

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra Prototype 2 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra [Prototype2] za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Mesto New York je uničeno in preplavljeno z mutiranimi stvori, ki požirajo vse, kar je ostalo človeškega. Igralec stopi v vlogo Jamesa Hellerja, katerega je virusna okužba spremenila v izjemno močan prototip. Sedaj lahko preživi padec z najvišjih stolpnic, obračuna z ducatom do zob oboroženih vojakov ali pa na pol pretrga tank. Spustite se v tekmo s časom in se maščujte odgovornim za vašo mutirano pošastno podobo. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 13 €

  PS3 igra SSX (Snowboarding, Deskanje na snegu, PS 3)

  Odlično ohranjena igra SSX za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. V z adrenalinom nabiti igri čakajo vas in vaš board najbolj zahrbtni ter raznoliki gorski spusti na tem svetu. Od vrhov Himalaje, kjer morate pri vratolomnih hitrostih paziti, da se vam od redkega zraka ne stemni pred očmi, do ledenih ploskev Antarktike, kjer se temperature spustijo na morilskih –50 stopinj. Vaša prva naloga v teh nečloveških pogojih za deskanje je tako preživetje, vaša druga pa, da ob vsem tem še dobro izgledate. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 igra Top Spin 3 (PS 3, Play Station 3)

  Odlično ohranjena igra TopSpin 3 za konzolo Playstation 3. CD igre je brez prask. Ste pripravljeni na tenis izziv? Potem pograbite lopar in bodite maksimalno zbrani pri prav vsakem udarcu, v tej najbolj realistični teniški simulaciji doslej. Na najbolj slavnih teniških turnirjih sveta se boste lahko merili tako z zdajšnjimi zvezdniki, kakor tudi z nekdanjimi, že upokojenimi profesionalci, na vaše vragolije pa se bodo bučno odzivali tudi gledalci. Možen prevzem v Celju. Pošljem tudi po pošti na stroške kupca.

  Video igre
 • 10 €

  PS3 Igre prodam

  The Elder Scrolls V Skyrim, L.A. Noire, Battlefield 3, Red Dead redemption, Medal Of Honor, Dead Space, Heavy Rain, Lost, Watch Dogs, Saints Row The Third: The Full Package, Assassins Creed 3, Call Of Duty Black Ops, Call of Duty Advanced Warfare, Farming Simulator-15 eur, Need For Speed Undercover, Need For Speed The Run, Need For Speed Hot Pursuit, Gran Turismo 5 Academy Edition, Dragon Ball Z: Budokai HD Collection-20 eur, PS3 Igra MotoGP 13, Madden NFL 25, Top Spin 3, Michael Jackson The Experience-7 eur, The Godfather 2, Lost promo cd.

  Video igre
 • 60 €

  PS4 IGRA – SHADOW OF THE TOMB RAIDER *CROFT EDITION*

  - Action Adventure Video Game (Open World) - Become The Tomb Raider - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 14.09.2028 - IGN: 9/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 1 €

  PS4 IGRA - ASSASSIN'S CREED ODYSSEY *OMEGA EDITION*

  *PO DOGOVORU* - Action Role Playing Video Game - Choose Your Fate - Best Open World Game 2018 - Bonus: Kronos Pack, Temporary Boosts, World Map, 32 Page Artbook - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 13.09.2028 - IGN: 9.2/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 160 €

  PS4 IGRA - DEATH STRANDING *COLLECTOR'S EDITION

  - Action Adventure Game (Open World) - Tomorrow Is In Your Hands - The Game Award 2019, Titanium Award - Zbirateljska kolekcija je nova (Original zapakirana) - Kovinska škatla (Igra) - V angleškem jeziku - Koda je veljavna do 8.11.2022 - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: (PS4) 82/100 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 1 €

  PS5 IGRA – THE NIOH COLLECTION

  *PO DOGOVORU* - Action Role Playing Video Game - Defy Death And Unleash Your Darkness - Remastered And Complete Edition - 4K, 120 Fps - 2 CD set - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: 88/100 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 40 €

  PS4 IGRA – THE LAST OF US PART II

  - Action Role Playing Video Game (Open World) - Ellie's Brutal Revenge - The Game Award, Game Critics Award, Golden Joystick Award, Titanium Award - Igra je original zapakirana - 2 CD set - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: 93/100 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 40 €

  PS4 IGRA – RESIDENT EVIL 3

  - Survival Horror Video Game - Umbrella Unleashes Their Ultimate Secret Weapon *THE NEMESIS* - Also Includes: Resident Evil Resistance - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - IGN: 9/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA - GOD OF WAR *DAY ONE EDITION*

  - Action Adventure Game - The End Of War Has Come - 9 Awards - Day One Edition Includes: Digital Items (Dynamic Theme), Buckler Of The Forge Shield, Dokkenshieldr Shield, Shining Elven Soul Shield - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - IGN: 10/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 1 €

  PS4 IGRA - ASSASSIN'S CREED ODYSSEY *GOLD EDITION*

  *PO DOGOVORU* - Action Role Playing Video Game - Choose Your Fate - Best Open World Game 2018 - Bonus: Dve dodatni igri: Assassin's Creed III in Assassin's Creed Liberation Full Games (Remaster Edition) - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 13.09.2028 - IGN: 9.2/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 20 €

  PS4 IGRA - TOUKIDEN 2

  - Action Role Playing Game (Open World) - Go Forth And Eradicate The Oni Menace - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: (PS4) 77/100 - Email:Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA - DARK SOULS III

  - Action Role Playing Video Game - Embrace The Darkness - 21st Satellite Award For Outstanding Platform Action/Adventure Game - Golden Joystick Award: Game Of The Year - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Metacritic: (PS4) 89/100 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA - CONAN EXILES *DAY ONE EDITION*

  - A Survival Video Game (Open World) - The Savage Lands Of Conan The Barbarian - Robert E. Howard Official License - Exclusive Day One In Game Item: CONAN'S ATLANTEAN SWORD - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - EUROGAMER: 7/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA - MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR

  - Action Role Playing Video Game (Open World) - Nothing Will Be Forgotten - Includes: Forge Your Army - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 28.08.2027 - IGN: 9/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA WARHAMMER 40.000 INQUISITOR MARTYR IMPERIUM EDITION

  - Action Role Playing Video Game (Open World) - There Is Only War - Includes: Deluxe Edition And The Season Pass - Kovinska škatla (Steelbook) - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - SquareXO: 7.8/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 30 €

  PS4 IGRA - MY HERO ONE'S JUSTICE

  - Superhero Manga Fighting Game - Your Fight For Justice Starts Now - V angleškem jeziku - Igra je original zapakirana - Prevzem je možen po dogovoru - IGN: 7/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 20 €

  PC IGRA - MAD MAX

  - Action Adventure Video Game (Open World) - A World Gone Mad - BONUS DLC: STAMPEEDY KNOKSHOK HOOD ORNAMENT - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - Koda je veljavna do: 01.09.20 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 20 €

  PC IGRA - MORTAL KOMBAT X

  - 2D Brutal Fighting - Igra je original zapakirana - V angleškem jeziku - Prevzem je možen po dogovoru - IGN: (PC) 8.4/10 - Email: Hela@t-2.si

  Video igre
 • 20 €

  WIN 10 AKTIVACIJSKI KLJUČ DOŽIVLJENSKI

  Aktivacijski ključ, za vse vrste Win10(Pro, Enterprise.....) PREDHODNO PLAČILO PREKO PAYPALA ALI TRR AKTIVACIJSKI KLJUČ DOBITE NA EMAIL, SMS, DM....... VEČ INFO ZS, NISO OEM KLJUČI

  Video igre